top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

SCANDINAVIAN
SHOWCENTER

Ålholmvej 40
DK-2500 Valby

Tlf: 23 83 31 10

scanshow@email.dk

Idéer

Små idéer som de professionelle strippere også kan tilbyde og arrangere.

Polterabend
Polterabend hvor "gutterne" arrangerer middagen på en restaurant og med en ledig plads ved siden af den kommende gom. Pludselig ankommer en dejlig dame med brudekjole og dertil hørende. 5 minutter efter ankommer en "præst" (præstekjolen kan lejes hos forskellige udlejningsfirmaer) meget højtideligt for at "vie" parret....(seancen kan udvides med en fotograf).
 
På en offentlig restaurant vil alle gæsterne helt sikkert rejse sig for at klappe, når brudevalsen bliver spillet og parret danser rundt. Toppen på kransekagen er nok, når pigen begynder at tage brudetøjet af til stor glæde for gutterne og til større forargelse for de øvrige gæster....og en oplevelse gommen ALDRIG VIL GLEMME! (Kan også arrangeres til pigen der skal giftes)
Morgenstrip
Hvad med en dejlig pige eller mand i frækt undertøj, som kommer om morgenen og serverer morgenkomplet til fødselaren på sengekanten. M/K vågner helt sikkert med et sæt og tror at det er "Fata Morgana". Derefter optræder m/k til medbragt musik, hvorefter alle gæsterne kommer ind efter 5 minutter som en ekstra overraskelse medbringende flag, serpentiner og fotografiapparater....
Combishow
COMBISHOW er til diskoteker/foreninger/soldaterfester eller hvor der bare skal penge i kassen. Pigen optræder i ca. 2½ time inkl. pauser. 3x20 minutters topløs servering bag baren og 2x stripteaseshow, fordelt på de 2½ time. Pigen kan også bookes til kun at stå topløs i baren. Der bliver helt sikkert solgt noget....
 
Serveringsstrip
Stripperen kan også komme ud som servering m/k på en offentlig restaurant og hjælpe personalet i det obligatoriske serveringstøj, og ganske langsomt tage et stykke tøj af for hver gang m/k kommer ind for at skænke op, for til at sidst at være topløs servering....

Staffetten
Sjov med en mindre sluttet kreds; Efter turen rundt i byen får hver deltager udleveret et polaroidkamera på sidste post. Her får de besked på at gå ind i et rum og fotografere det de synes er smukkest.... Pigen som er i værelset er helt bar, eller topløs under en lang pels/frakke. Det hele bliver optaget på video, som skjult kamera (dog ikke pigen) med hver enkelt amatørfotograf og bliver senere vist efter middagen for alle deltagerne på en gang.... Her kommer mange sjove udbrud og ansigtsudtryk.... (for 99% af deltagerne det første gang de lige pludselig står over for en bar pige og skal lave et par gode fotos. Dette arrangement er helt sikkert et som alle deltagerne vil huske i lang tid, det er kun at sætte båndet i videoen.....

Auktionsstrip
AUKTIONSSTRIP som især bruges til større foreninger/klubber el. kortklubben der skal have penge i kassen til deres næste krotur. Pigen eller manden kan blive sponsoreret af den lokale forretning med undertøj. Den højestbydende kan få lov til at hjælpe m/k af med beklædningsgenstandene. M/k må gerne have 3-4 par trusser på til sidst. (Vi ved at der mange steder er givet helt op til 600-700 kr. for det sidste par trusser).

Fødselsdagsstrip
FØDSELSDAGEN: Han/hun bliver anbragt på en stol med bind for øjnene, skal gætte 4-5 ting, hvorefter m/k kommer ind med en flaske champagne og 2 champagneglas. Så anbringes fødselarens hånd på m/k skulder eller "balle". Når fødselaren har gættet hvad det er, tager m/k bindet bindet væk fra fødselarens øjne, åbner champagnen, og ønsker til lykke med dagen. (Der kan også læses et telegram op). Herefter optrædes der i ca. 10 minutter, hvor fødselaren får "røde ører".
M/k kan også kommes ned i en papkasse, i en stor lagkage, gemmes i klædeskabet, det er kun fantasien der sætter grænser.

Andet
Vi har mange andre idéer til arrangementer, og I kan også komme med forslag som vi herefter udbygger. Scandinavian Showcenter har 27 års erfaring.

...kontakt os
Copyright © SCANDINAVIAN SHOWCENTER - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3